Alfa Romeo GT- egy tulaj tapasztalatai

Alfa Romeo GT- egy tulaj tapasztalatai

Apró javítások

2018. március 06. - Kovács Márton

Na, ismét egy kis tematikus kontent :-)

Volt már Pirinek pár apró problémája, amiknek az orvoslása egyre sürgősebbnek tűnt: az ablakmosófolyadék kivezető csöve eltört, tudtam egy ideje, hogy a flexibilis kipufogócsövet nemsoká cserélni kell, illetve az autó tolatás közben valamiért fékezett. Ez utóbbi parajelenség főleg fura volt, ugyanis előrefelé ez egyáltalán nem volt érezhető, de tolatás közben szinte mindig. Volt, aki azt mondta biztos befog előre is és tárcsát is cserélni kell, volt aki fékmunkahengerre gyanakodott, de végül egyiküknek sem lett igaza.

flexicso-alfaamore.jpg

Flexibilis kipufogórész. Forrás: alfaamore.hu

Két hete be is jelentkeztem a DZ-hez, akik múlt hétfőre adtak időpontot. Reggel 9-kor elsoroltam nekik a problémákat, átvették a kocsit. Este 6-ra el is készültek vele és hívtak, hogy mehetek érte. Ez aztán szolgáltatás, kéremszépen!

A flexicsövet cserélték, az ablakmosófolyadék csövét toldották, egyedül a féknél volt némi meglepetés. A hátsó fékbetét le volt szakadva, illetve a kézifék bowdenjét is cserélni kellett. Kapott szép új bowdent és egy Jurid STOP fékbetét szettet hátra.

jurid_stop.jpg

Jurid Stop fékbetét. Forrás:Autosphere

Egy napon belül megcsinálták, és az egész 40 ezer Ft-ba került. Baromi elégedett vagyok, legközelebb is hozzájuk viszem! :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://alfagt.blog.hu/api/trackback/id/tr4913704564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása